Prirodni sirup jači od penicilina - Klub zdravlja-Aloe Vera

Prirodni sirup jači od penicilina

Mnogo puta se ispostavilo da prirodni lijekovi djeluju čak bolje od konvencionalnih, kakve inače propisuju liječnici i koji se prodaju u apotekama. Ovdje ćemo vam predstaviti jedan zaista odličan prirodni lijek, koji može biti i do 10 puta efikasniji od antibiotika. Ovaj lijek djeluje u slučaju astme, kašlja, boli u grlu, infekcije disajnih organa, hroničnog bronhitisa i problema sa disanjem.

 

 

Prednosti korišćenja prirodnih antibiotika su zaista nesagledive jer na taj način prirodni antibiotik uništava loše bakterije, a ne narušava prirodnu ravnotežu u tijelu sa dobrim bakterijama i što je još važnije, prilikom upotrebe prirodnih antibiotika ne možete stvoriti rezistenciju na antibiotik, kao što je to slučaj sa sintetičkim-farmaceutskim antibioticima kao lijekovima.

Sastojci:

* pola šoljice organskog meda,
* četvrt šoljice prirodnog jabukovog sirćeta,
* jedan čen bijelog luka i
* pola šoljice vode

Recept za pripremu lijeka

Prvo usitniti bijeli luk. Zatim pomiješati sa svim sastojcima, i staviti smjesu u staklenku. To treba ostaviti preko noći. Sljedećeg jutra, procijediti sirup i čuvati ga na tamnom i hladnom mjestu.

Kako koristiti ovaj prirodni lijek

Ako koristite ovaj lijek za poboljšanje imunološkog sistema, treba redovno uzimati 5 kapi ovog čudesnog sirupa na dnevnoj bazi.

Ako ga koristite kako bi tretirali određeni zdravstveni problemi, trebalo bi uzeti kašiku sirupa svaka dva sata dok ne osjetite poboljšanje.

 

 

 

Napomena: 
Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products. Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju. Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.