Kako odabrati kvalitetnu Aloe Veru - Klub zdravlja-Aloe Vera

Kako odabrati kvalitetnu Aloe Veru

Podjelićemo sa vama neophodne činjenice na koje biste morali obratititi pažnju prilikom odabira proizvoda koji sadrže pravu i čistu Aloe Veru, kako biste bili potpuno uvjereni da konzumirate čisti Aloe Vera gel i da na taj način, zaista i doprinosite svom zdravlju.

Kako odabrati kvalitetnu Aloe Veru

Da biste bili sigurni u ljekovitost ove biljke, morate pažljivo izabrati firmu koje se isključivo bavi proizvodnjom ovog ljekovitog nektara.  Neki od kriterija koji vam u tome mogu pomoći su:

 1. Firma i godine postojanja firme koja se bavi proizvodnjom proizvoda od čiste Aloe Vere
 2. Da li je svjetski priznata, tj.da li je prisutna u svim većim zemljama svijeta
 3. Proizvodnja čistog Aloa Vera gela kroz patentirani postupak
 4. Ručna berba biljke
 5. Posjedovanje sopstvenih plantaža Aloe Vere, a ne otkup sa raznih strana svijeta
 6. Certiifikati o proizvodima
 7. Posjedovanje sopstvenih laboratorija koje se bave istraživanjima o ljekovitosti te biljke
 8. Tim stručnjaka koji rade u proizvodnji

Najkvalitetnija Aloa Vera je i ona koja u kvalitetnoj i posebno rađenoj ambalaži sadrži čisti, pravilno tehnološki obrađen Aloa Vera gel. Samo na takav, posebno propisan način, se može proizvesti pravi, stabilizovani Aloa Vera gel, u prirodnom obliku i sastavu koji je po kvalitetu identičan svježem gelu u samoj biljci. Tada imate tu privilegiju da pijete Aloe Vera gel iz biljke koju ste tek ubrali.

Uzgoj Aloe Vere u kućnim uslovima

Aloe Vera je biljka koju je lako uzgojiti i održavati i u kućnim uslovima, ali se postavlja pitanje koliko je moguće u takvim kućnim (idealnim) uslovima uspjeti dobiti sve njene ljekovite sastojke. Nauka je otkrila da upravo u uslovima u kojima raste ova biljka, a koji nisu ni malo idealni jer se radi o toploj i suvoj klimi, zapravo Aloe Vera stvara u sebi svu tu blagodat prirodnih ljekova. Neophodna joj je stabilna suva klima, bez kiša uz hlad pod određenim uglovima i samo u određenom dijelu dana, te je stoga nemoguće sve ove kriterije zadovoljiti u sobnim uslovima.

Iz gore navedenih razloga je jednostavno i lako imati Aloe Veru i u stanu – kućnim uslovima, ali se nemojte zavaravati da će ta Aloa Vera pružiti vama i vašoj porodici sve one ljekovite nutritijente. Svojim neobičnim izgledom doprinjeće egzotici vašeg enterijera, ali ljekovitost te Aloa Vere je daleko od one koja prirodno raste na podnebljima koji joj zaista i pogoduju.

Na tržištu postoje razni proizvodi na kojima je napisano da sadrže Aloe Veru, ali da biste bili sigurni da je to 100% čista i kvalitetna Aloe Vera ili  je sok čiste Aloe Vere razblažen vodom ili se jednostavno radi o Aloe Veri koja nije proizvedena kroz jasno postavljene standard, izuzetno je važno obratiti pažnju na gore navedene činjenice. Pozitivno iskustvo ljudi koji su zadovoljni proizvodima koje su koristili bi trebaolo da bude i najvažniji kriteriji kod izbora.

Ako ste već odlučili da svoje zdravlje popravite  ili da bolest liječite uz ovu fenomenalnu biljku, potrudite se da onda to bude proizvod vrhunskog i provjerenog kvaliteta i tradicije, kako ne biste gubili vrijeme i novac na proizvode sumnjivog kvaliteta.

Još jedan važan podatak koji vam može biti od izuzetne pomoći kod odabira pravog Aloe Vera gela je i mogućnost da na sajtu The International Aloe science council

Na gore postavljenom linku možete provjerite listu kompanija koji zaista proizvode pravi i čisti Aloe Vera gel visokog kvaliteta i koji samim tim posjeduju i sertifikate IASC quality standards Ova institucija je nezavisna i na najcjelishodniji način utvrđuje kvalitet proizvoda od Aloa Vere.

Zašto izabrati proizvode kompanije Forever Living

 1. Kompanija Forever Living Products dokazano proizvodi najjčisti gel Aloa Vera;
 2. Jedistvena firma koja posjeduju zaokruženi cjelokupni i patentirani proizvodni proces;
 3. Posjeduju svoje plantaže i na taj način doprinose njenom što kvalitetnijem rastu;
 4. Na tržištu izuzetno uspješno traju već punih 40 godina;
 5. Proizvode plasiraju u 160 zemalja svijeta i za svaku zemlju svijeta su dobili odobrenje Ministarstva zdravlja te zemlje;
 6. Preko 100 miliona zadovoljnih korisnika;
 7. Posjeduju sve zvanične sertifikate;
 8. Tim stručnjaka koji radi u njihovim laboratorijama na istraživanjima i

Kompanija Forever Living Products svake godine investira i ponovo sadi 50 miliona biljaka Aloa Vera na svojim plantažama. A poznavajući činjenicu da samo 20 biljki Aloa Vera mjenjaju jedno drvo pretvarajući jednake količine ugljendioksida u kiseonik u jednom mjesecu, što bi značilo da ove biljke na njihovim plantažama u svom rastu mjesečno pročiste 100 hiljada tona ugljen dioksida, daje na još većem značaju ovoj kompaniji jer jako mnogo doprinosi zaštiti čovjekove okoline i to rade kontinuirano i efikasno.

 

 

 
buy a custom research paper

 

Napomena: 
Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products. Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju. Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

Komentiranje je zatvoreno.